Новите Господари в ефира на Нова телевизия

Новите Господари в ефира на Нова телевизия

Новите Господари в ефира на Нова телевизия

Изцяло обновеното предаване ще вдига сриващия се рейтинг на новата-стара медия с изцепките на Вучков и недоразумението ьТV

Лично продуцентът Джуди Халваджиян съобщи новината, като добави, че онова което предстои да видим няма нищо общо с предишното предаване и начина, по който то е било представяно на зрителите.

Новите Господари в ефира на Нова телевизия
Новите Господари в ефира на Нова телевизия

Господарите ще се вихрят сред нов декор, ще има и нови рубрики, а изненадите ще накарат феновете на Рачков и Игнатова да очакват всяко следващо издание с интерес. Разбира се, предаването няма да престане да показва кривиците на обществото такива, каквито са и без цензурата на ьTV.

В прессъобщението се казва още, че през новия сезон предаването няма да продължи сътрудничеството си с италианското Striscia La Notizia.

През годините „Господари на ефира“ претърпя много промени. Съвсем нормално, сблъсквайки се с типично български проблеми, то успя да размие изцяло увлекателната италианска версия и създаде свой уникален облик.

Припомняме, че през април тази година Би Ти Ви свали от екрана „Господари на ефира“, прекрати договора на Маргадич Халваджиян като лице на шоуто „България търси талант“, и заведе дело срещу него. Последният все още не е изнесъл истината за прекратяване на договорните отношения между продуцентската къща и медията, така както беше обещал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.