Песен на Адел върна дете от онзи свят

Песен на Адел върна дете от онзи свят

Песен на Адел върна дете от онзи свят

Освен по музиката талантливата певица има и особена страст към риболова

Повечето изпълнения на Адел са един малък шедьовър, особено ако я слушате на живо. Нейният дълбок и плътен глас радва феновете по цял свят.

Песен на Адел върна дете от онзи свят
Песен на Адел върна дете от онзи свят

Скоро стана ясно, че певицата е „виновна“ за едно доста радостно събитие. Слушайки нейна песен, 7-годишната Шарлот, която била в много тежко състояние, излязла от кома. Докато тя лежала в болницата, по радиото пуснали песента, с която Адел доби световна известност, а именно – Rolling in The Deep. Малкото момиченце, което било в кома и не давало никакви признаци на живот, се усмихнало.

Интересното е, че родителите й били дошли същият ден, за да се сбогуват с нея. Детето им получило мозъчен кръвоизлив през 2011 г. и лекарите не давали никакви надежди за живота му.

„За първи път от кръвоизлива тя реагираше на нещо. Сестрите също не можаха да повярват, но ме посъветваха да продължавам да й пея и Шарлот ще продължи да се усмихва“, сподели майката.

Така дните, в които майката ходела в болницата и пускала на малката Шарлот песните на Адел или пък се опитвала да й пее, донесли пълно изцеление на хлапето, което сега дори ходело на училище.

Интересна подробност от живота на красивата Адел е, че без да е запалена по риболова, тя е събирала доста дълго време картички, на които е имало изобразени риби, а в по-късна възраст тази й страст се видоизменила и сега тя къта в колекцията си шапки на известни риболовни марки, които нейни приятели и почитатели й пращат от цял свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.