Бойко Борисов ще се задоми, но след като приключи държавната работа

Бойко Борисов ще се жени, ама друг път

Бойко Борисов ще се жени, ама друг път

Днешният вторник е богат на светски новини, свързани с някои от актуалните личности в държавата

В обедните часове на 26 ден от юни в социалните мрежи най-обсъждани бяха две имена – Цецка Цачева и Бойко Борисов. Не че коментарите и на двамата са били спестени през изминалите дни, но днес те бяха от друго естество.

Цецка Цачева на корицата на списание "Мери"
Цецка Цачева на корицата на списание „Мери“

Председателката на Народното събрание е новото лице, което краси корицата на светското списание „Мери“. Лошо няма, но май някой е прекалил с фотошопа. Цецка Цачева обра доста негативни коментари, заради това, че на корицата тя изглежда много по-млада, без бръчки и е по-слаба. В интервюто, дадено за списанието, тя разказва доста подробно за работата си, семейството и комплиментите.

Пак днес заради интервюто с премиера на България – Бойко Борисов, едно друго списание буквално беше изкупено от сергиите за минути, а не за часове.

В новия брой на „Love style” Бойко Борисовоткрехва леко врата на спалнята си, която се намира на ул. „Секвоя“ и разкрива интересни подробности за любовта, музикалните и футболните предпочитания. В списанието има снимки на премиера с китара, куче и четка в ръка. Докато журналистката задава въпросите си, бившият градоначалник на столицата е нарисувал цяла картина.

Бойко Борисов ще се жени, ама друг път
Бойко Борисов ще се жени, ама друг път

Пред читателите на списанието той говори и за истинската причина за раздялата с Цветелина Бориславова. „Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени.“

Борисов признава, че няма първа дама и това не му пречи. „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера“, категоричен е бившият бодигард на Тодор Живков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.