А вие ще си купите ли такава пушка за мухи?

Американец изобрети интересното оръжие с благотворителна цел

А вие ще си купите ли такава пушка за мухи?
А вие ще си купите ли такава пушка за мухи?

Може би ще има много доволни от една подобна играчка, но преди да занесете това пушкало у дома, ще е добре да предупредите съпругите си.

Лоренцо Маджоре е американски гражданин, който е представил изобретената от него пушка в сайт, който набира благотворително средства. Мястото е www.indiegogo.com, за да представи мултифункционалната пушка Bug-A-Salt (игра на думи, „Солена атака срещу буболечките“). Пушкалото на Лоренцо много прилича на воден пистолет, но в случая по досадните мухи се стреля със съчми направени от готварска сол. Те не могат да навредят на хората, но за сметка на това трепат досадните мухи от раз.

Така наречената „Fly Shotgun“ става истински хит и успява за кратко време да събере фантастичната сума от 100 хил. долара, поради големия интерес към продукта.

Пушката струва само 30 долара, може и вие да си я закупите, ако посетите сайта, но преди това проверете дали прахосмукачката ви е в ред, за да може да изпрахосмучите остатъците от солените съчми. така че ако сте почитатели на стрелбата и мразите мухите, това може да е една достойна покупка за вас.

Добавете коментар