Най-лошият мъж на планетата иска да пее и обича риболова

Майк Тайсън вече не къса уши, а иска да танцува, докато пее любимите си песни

 

Страшилището на ринга ще се превърне в страшилище на театралната сцена, ако мечтата на боксьора се сбъдне. Феновете на Тайсън очакват метаморфозата с нетърпение, без значение че това е само желание на боксьора. В интервю, което той е дал за в. „Дейли телеграф“ бившият скандалджия заявява, че вече не искал да се представя на ринга, а на театралната сцена.

46-годишният Тайсън е категоричен: „Искам да танцувам и да пея в мюзикъл.“ Припомняме, че Майк Тайсън изпълни епизодична роля в комедията „Последният ергенски запой“.

Той казва, че вече не иска да бъде скандалджия и лош тип. Време било за пълна промяна. До този извод боксьорът стигнал докато ловял риба. Риболовът е другото ново хоби на Тайсън. На брега загледан във водите на някоя река или езеро, той можел да мисли най-добре. Самият улов не бил от кой знае какво значение за него, важна била тръпката и свободата, която се усеща най-добре сред природата.

„Научих се да бъда добър и да се отнасям с хората така, както искам те да се държат с мен. Не пия, не се дрогирам, не преследвам жени. Това, което правя сега, е да бъда отговорен човек, загрижен за семейството си, любящ съпруг“, споделя още Майк Тайсън, цитиран от БТА.

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.