Жигосани с халка против изневяра

Измислиха халка против изневяра

Измислиха халка против изневяра

И това няма да спре онези, които са решили да разнообразят семейния живот

Измислиха халка против изневяра
Измислиха халка против изневяра

Казват, че изневярата скрепявала брака. Това е доста относително, както твърдението, че мъжът изневерявал с… очите си, а жената – със сърцето си. Както и да го погледнем, изневярата е нещо неприятно и може да предизвика много усложнения, ако излезе извън контрол.

Като доказателство за непресъхващата обич и вена вярност, влюбените си разменят халка в деня на сватбата. Прелюбодейците само чакат удобен случай, за да я свалят. Кръшнат ли встрани, те задължително забравят този символ на неразривната връзка у дома.

Тук е мястото да успокоим онези, които по една или друга причина са се оказали от другата страна на барикадата, т.е. били са излъгани. Американска компания пуска на пазара пръстен, който издава семейното положение, колкото и да се опитва някой да го скрие, пише в. „Сън“.

Халките са изработени от титаний, а на вътрешната им страна има надпис „Женен/омъжена съм“, Тези думи буквално се отпечатват на пръста и по този начин издават семейното положение на решилият да изневери.

В този случай е напълно излишно да махате халката, ако случайно вашата любима жена е решила да избере точно този модел. Халката срещу изневери може да се закупи от сайта TheCheeky.com и струва 550 долара. Създателите на пръстена защитник на брака са се вдъхновили от раздухваните от медиите истории за изневерите на знаменитости като Тайгър Уудс и Арнолд Шварценегер, пише БТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.