Жерар Пике се заигра с косатка

Жерар Пике се заигра с косатка

Жерар Пике се заигра с косатка

Актуалният футболист разпуска активно преди футболната есен

Жерар Пике се заигра с косатка
Жерар Пике се заигра с косатка

Звездата на Барселона Жерар Пике е решил да преживее една наистина вълнуваща почивка. Той вече може да се похвали, че освен с фенки и с любимата си Шакира, се е целунал и с… косатка.

Интересната случка се разигра пред очите на няколко десетки посетители на воден атракцион. С Пике беше и любимата му – певицата Шекира. Тя беше близо до любимия си и наблюдаваше случващото се точно на една ръка разстояние. В един миг изпълнителката изпитала сериозен страх дали игривата косатка няма да реши да нагризе ухото на испанския национал.

Оит снимката става ясно, че Пике изпитва смесени чувства от играта на огромната риба. Тя не само го опръскала едно хубаво, но почти облизала ухото му. Играчът на Барса се надяваше косатката да свърши по-бързо с номерата, за да не му се наложи да си прави операция за реконструкция на ухото, пише Гонг.

Косатката е представител на семейство Делфинови и притежава зашеметяващи размери. Въпреки миловидното си изражение, косатката е хищник. Плува в почти всички световни океани. Храни се с риба, костенурки, птици, тюлени, акули и дори други млади или дребни китове. По принцип те не са считани за опасни за хората, но въпреки това има случаи, в които затворени във водни паркове, косатки са нападали хора, така че можем да поздравим Пике за смелостта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.