Най-лошият мъж на планетата иска да пее и обича риболова

Майк Тайсън вече не къса уши, а иска да танцува, докато пее любимите си песни

 

Страшилището на ринга ще се превърне в страшилище на театралната сцена, ако мечтата на боксьора се сбъдне. Феновете на Тайсън очакват метаморфозата с нетърпение, без значение че това е само желание на боксьора. В интервю, което той е дал за в. „Дейли телеграф“ бившият скандалджия заявява, че вече не искал да се представя на ринга, а на театралната сцена.

46-годишният Тайсън е категоричен: „Искам да танцувам и да пея в мюзикъл.“ Припомняме, че Майк Тайсън изпълни епизодична роля в комедията „Последният ергенски запой“.

Той казва, че вече не иска да бъде скандалджия и лош тип. Време било за пълна промяна. До този извод боксьорът стигнал докато ловял риба. Риболовът е другото ново хоби на Тайсън. На брега загледан във водите на някоя река или езеро, той можел да мисли най-добре. Самият улов не бил от кой знае какво значение за него, важна била тръпката и свободата, която се усеща най-добре сред природата.

„Научих се да бъда добър и да се отнасям с хората така, както искам те да се държат с мен. Не пия, не се дрогирам, не преследвам жени. Това, което правя сега, е да бъда отговорен човек, загрижен за семейството си, любящ съпруг“, споделя още Майк Тайсън, цитиран от БТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.