FilStar празнуват 20 години на пазара

Picture 370Компания “К и К” ООД, която притежава марката FilStar и предлага всичко необходимо за риболова празнува юбилейния си рожден ден – FilStar става на 20 години. От 1992 година насам, водени от общата си страст и интерес към риболова, служителите на компанията се стремят да популяризират риболова като спорт, професия и средство за забавление сред малки и големи почитатели. Днес фирмата е притежател на най-голeмия склад за риболовни принадлежности на едро в Пловдив, още един в София и завод за изработка на висококачествени плувки “Топ Флот” в Хасково. Благодарение на дългогодишния си опит и утвърдени бизнес отношения с български и чуждестранни клиенти, FilStar предлага най-богатия асортимент от риболовни стоки и принадлежности на българския пазар.
Дългият път на утвърждаване на компанията започва с тежки години, ограничени финанси и много ентусиазъм. В началото FilStar се фокусира върху установяване на бизнес контакти с чуждестранни риболовни компании, създаване на фирмен магазин и увеличаване на колектива от служители. Разрастването на компанията е съпроводено и с нарастване на чуждестранните марки за риболовни принадлежности предлагани на българския риболовец. Ако през първите години FilStar e основен дистрибутор на няколко марки – MEPPS, Climax, Mustad, то 20 години по-късно изборът е много по-голям. Утвърдени и тепърва налагащи се на риболовния пазар световноизвестни продукти са вече достъпни в България, благодарение на FilStar – Shimano, MEPPS, Van Den Eynde, Humminbird, Minn Kota, St.Croix, Preston Innovations, Dragon Tackle, Salmo, Ugly Duckling и други. Натрупаният опит и контакти през годините са ползотворни и позволяват на компанията да увеличи и разнообразието от предлагани стоки със своите марки – FilStar и Lazer. Специално подбрани за българския риболовец, тези продукти са достъпни и качествени, като се предлагат в широка гама – пръчки, макари, куки, плувки, изкуствени примамки, подхранки и аксесоари. През 2002 година чрез придобиването на модерно и напълно автоматизирано оборудване за производство на плувки, компанията учредява “Топ Флот” ООД, която бързо се налага като водеща фирма в производството на балсови плувки.
В резултат на това FilStar остава вярна на стремежа си да задоволява своите клиенти по възможно най-добрия начин, като им предлага най-актуалните, най-достъпните и най-утвърдените стоки на риболовния пазар. За да е винаги в крак с иновациите в риболовния свят, от края на 2001 година “К и К” ООД е член на европейската асоциация на търговците на риболовни принадлежности и е редовен участник в най-голямото международно риболовно изложение, организирано от асоциацията – EFTTEX.
FilStar ще отпразнува своя рожден ден с промоция за всички търговците на едро. За период от 20 дни (20 май – 10 юни) всички стоки предлагани от фирмата могат да бъдат закупени с 20% отстъпка. Един от търговците на едро участвали в промоцията ще спечели уикенд за двама в Гранд хотел Велинград. Риболовците също няма да бъдат разочаровани, тъй като и за тях е подготвена изненада – макара Shimano Vanquish 4000. Всеки роболовец желаещ да изпробва късмета си може да се регистрира за участие в томболата на сайта на компанията: http://filstar.com/bg/campaign/

2 thoughts on “FilStar празнуват 20 години на пазара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.